Requisiti dei lavoratori non qualificati e semi-qualificati nel settore alimentare

Journal title QUADERNI DI ECONOMIA DEL LAVORO
Author/s Claudia Guenther
Publishing Year 2012 Issue 2012/98 Language Italian
Pages 9 P. 77-85 File size 613 KB
DOI 10.3280/QUA2012-098007
DOI is like a bar code for intellectual property: to have more infomation click here

Below, you can see the article first page

If you want to buy this article in PDF format, you can do it, following the instructions to buy download credits

Article preview

FrancoAngeli is member of Publishers International Linking Association, Inc (PILA), a not-for-profit association which run the CrossRef service enabling links to and from online scholarly content.

Questo articolo analizza la situazione socio-lavorativa dei lavoratori con bassi livelli di qualifica (al di sotto del livello 4 dell’EQF), le esigenze di qualifica richieste dalle imprese, la trasparenza delle qualifiche tra i vari paesi partner ed il riconoscimento delle competenze e delle capacità acquisite attraverso l’apprendimento non formale ed informale.

Claudia Guenther, Requisiti dei lavoratori non qualificati e semi-qualificati nel settore alimentare in "QUADERNI DI ECONOMIA DEL LAVORO" 98/2012, pp 77-85, DOI: 10.3280/QUA2012-098007