Click here to download

Culture "asciutte" e culture "bagnate" nell’epoca della globalizzazione
Journal Title: SALUTE E SOCIETÀ 
Author/s: Robin Room 
Year:  2010 Issue: Suppl 3 Language: Italian 
Pages:  10 Pg. 231-240 FullText PDF:  278 KB
DOI:  10.3280/SES2010-SU3015-ita
(DOI is like a bar code for intellectual property: to have more infomation:  clicca qui   and here 


La distinzione tra culture asciutte e culture bagnate appare oggi poco al passo con i tempi, in special modo per quel che riguarda i giovani europei. I principali fattori che hanno messo in crisi questa distinzione sono i cambiamenti negli stili del bere dovuti alla globalizzazione della cultura giovanile e all’influenza pubblicitaria delle industrie degli alcolici.
Keywords: Dry culture, wet culture, drinking practices, globalization, ESPAD, youth

Robin Room, in "SALUTE E SOCIETÀ" Suppl 3/2010, pp. 231-240, DOI:10.3280/SES2010-SU3015-ita

   

FrancoAngeli is a member of Publishers International Linking Association a not for profit orgasnization wich runs the CrossRef service, enabing links to and from online scholarly content