Covid-19 and the agri-food sector: effects on heterogeneity of a changing production sector

Journal title ECONOMIA E SOCIETÀ REGIONALE
Author/s Giorgio Gosetti
Publishing Year 2020 Issue 2020/2
Language Italian Pages 8 P. 43-50 File size 245 KB
DOI 10.3280/ES2020-002006
DOI is like a bar code for intellectual property: to have more infomation click here

Below, you can see the article first page

If you want to buy this article in PDF format, you can do it, following the instructions to buy download credits

Article preview

FrancoAngeli is member of Publishers International Linking Association, Inc (PILA), a not-for-profit association which run the CrossRef service enabling links to and from online scholarly content.

  • Migrazioni e percorsi lavorativi nel settore agricolo. Un'analisi sul lavoro dipendente in veneto Letizia Bertazzon, Stefania Maschio, in ECONOMIA E SOCIETÀ REGIONALE 1/2024 pp.102
    DOI: 10.3280/ES2024-001008
  • Un modello trentino di "rifugizzazione"? Meccanismi di reclutamento e composizione della forza lavoro immigrata nell'agricoltura del Trentino Francesco Della Puppa, Serena Piovesan, in SOCIOLOGIA DEL LAVORO 165/2023 pp.226
    DOI: 10.3280/SL2023-165011
  • Agricultural crisis, refugee crisis, or health crisis? Migrant seasonal workers in Italian agriculture during the COVID pandemic Pietro Cingolani, in International Migration imig.13273/2024
    DOI: 10.1111/imig.13273

Giorgio Gosetti, Codiv-19 e settore agroalimentare: effetti sull’eterogeneità di un ambito produttivo in cambiamento in "ECONOMIA E SOCIETÀ REGIONALE " 2/2020, pp 43-50, DOI: 10.3280/ES2020-002006