Investigare l’accessibilità economica al cibo. Definizione di uno studio metodologico e applicazione nella città di Milano

Journal title SOCIOLOGIA URBANA E RURALE
Author/s Nunzia Borrelli, Giulia Corti
Publishing Year 2019 Issue 2019/119
Language Italian Pages 21 P. 135-155 File size 791 KB
DOI 10.3280/SUR2019-119009
DOI is like a bar code for intellectual property: to have more infomation click here

Below, you can see the article first page

If you want to buy this article in PDF format, you can do it, following the instructions to buy download credits

Article preview

FrancoAngeli is member of Publishers International Linking Association, Inc (PILA), a not-for-profit association which run the CrossRef service enabling links to and from online scholarly content.

  • Povertà alimentare, right to food e politiche locali del cibo. Prime riflessioni critiche Alessia Toldo, Veronica Allegretti, Sabrina Arcuri, Maurizia Pierri, in RIVISTA GEOGRAFICA ITALIANA 4/2023 pp.133
    DOI: 10.3280/rgioa4-2023oa16855
  • The Social Exclusion Perspective of Food Insecurity: The Case of Blacked-Out Food Areas Daniela Bernaschi, Davide Marino, Angela Cimini, Giampiero Mazzocchi, in Sustainability /2023 pp.2974
    DOI: 10.3390/su15042974

Nunzia Borrelli, Giulia Corti, Investigare l’accessibilità economica al cibo. Definizione di uno studio metodologico e applicazione nella città di Milano in "SOCIOLOGIA URBANA E RURALE" 119/2019, pp 135-155, DOI: 10.3280/SUR2019-119009